Het tweedaagse Alkmaar Light Festival was vrijdagavond al een doorslaand succes. Het festival van Karavaan was stijf uitverkocht en het publiek genoot van alles wat er te bewonderen was. "Je kan het om je heen zien, we zijn echt overrompeld door het aantal mensen dat hier vanavond op af is gekomen. We zijn over de 10.000 kaarten gegaan, dus we zijn echt helemaal flabbergasted over hoeveel mensen interesse hebben in ons festival", vertelt Ruben van Gent van Karavaan enthousiast.

In de Alkmaarse binnenstad is een route uitgezet waarlangs het publiek allerlei prachtige voorstellingen met licht konden bekijken. Op gebouwen zoals de Waaggebouw en de oude Ringersfabriek waren projecties te zien, en verder konden toeschouwers genieten van live theater, bijzondere lichtobjecten waaronder verlichte poppen en in de Grote Kerk een combinatie van licht en opera.

"In 2019 hebben we een soort corona-editie gedaan, waardoor mensen eigenlijk aan touwen hier door de stad moesten sjouwen, en nu kan iedereen lekker zijn gang gaan", vervolgt Ruben, die eigenlijk 2020 bedoelt. "Het is nu al zoveel uitgebreider dan vorige keer, dus we hopen misschien volgend jaar heel Noord-Holland in het licht te zetten."

Mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen maar wel nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal voor moois te zien is, kunnen een aantal van de projecties en voorstellingen buiten gewoon bekijken, zoals bij het Waaggebouw en de Ringers. Het festival duurt op zaterdag van 17:00 tot 23:00 uur. Meer op alkmaarlightfestival.nl.
Pin It
Bekeken: 2725x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/