Vaar zondag 20 november met Landschap Noord-Holland in een fluisterboot mee door de Eilandspolder.Β De weidevogels zijn verdwenen en duizenden wintergasten zijn gearriveerd in de het natuurreservaat in Graft. Op dit moment zijn er vooral smienten te zien. Deze soort eenden vliegen veelal in groepen en dat levert mooie taferelen op. Ook zitten er af en toe grote aantallen goudplevieren in de weilanden.

De vaartocht is van 11:00 tot 13:00 uur en begint bij het Botenhuis Eilandspolder in Driehuizen. De organisatie raadt aan om waterdicht schoeisel en warme (regen-) kleding aan te trekken, en om een verrekijker mee te nemen. Reserveren is verplicht en kost 15 euro per persoon en 10 euro voor kinderen. Donateurs krijgen korting. Natuurliefhebbers met rolstoelen kunnen mee, mits van tevoren aangemeld via 088-0064400.Β Meer op gaatumee.nl.
Pin It
Bekeken: 1257x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/