Een dakloze Alkmaarder heeft zaterdagmiddag een handhaver van de gemeente beledigd en bespuugd omdat, nadat hem was opgedragen de Parkeergarage De Vest te verlaten. De opgeroepen politie wist de 44-jarige man later aan te houden in het Ringers Winkelcentrum.

Handhavers controleren nu met regelmaat ondergrondse parkeergarages op zwervers die een warme en droge plek opzoeken. Ze troffen zaterdag een dakloze in het trappenhuis, die weigerde te vertrekken en zelfs een van de handhavers beledigde en bespuugde. Even later, na zijn aanhouding, heeft de politie heeft de spuger te voet meegenomen naar het politiebureau. De dakloze wilde liever niet de politieauto in en daar gingen de agenten graag mee akkoord, want hij had al een tijdje niet gedoucht. Later is de Alkmaarder heengezonden. Hij is nog wel verdachte. De bespuugde handhaver heeft aangifte gedaan van belediging.

Deze week maakte het college van Alkmaar bekend dat de parkeergarages De Vest, De Singel en Schelphoek een nieuw toegangssysteem krijgen om ongenode gasten buiten te houden. Op dit moment wordt onderzocht welk systeem het meest geschikt is. Naar verwachting zullen de drie parkeergarages vanaf juni 2023 niet meer toegankelijk zijn voor mensen zonder toegangskaartje. De Karperton wordt (nog) niet meegenomen, omdat het een buitengarage is en dus niet zo comfortabel voor zwervers.
Pin It
Bekeken: 1846x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/