Een fiets vergroot de wereld van een kind enorm, maar niet alle ouders kunnen hebben er genoeg geld voor. Daarom heeft de ANWB het Kinderfietsenplan opgezet, onder andere in samenwerking met de Alkmaarse kringloopwinkel Rataplan. Maandag is een nieuwe inzamelingsactie ‘Meer dan een fiets’ gestart.

Ieder kind een fiets; daar gaat de ANWB voor. En de toeristenbond merkt dat er een stijgende vraag is naar fietsen via het Kinderfietsenplan. Het gaat om kinderfietsen en ook fietsen voor jongeren die niet meer gebruikt worden maar nog prima een nieuw leven kunnen leiden, eventueel na een opknapbeurt bij Rataplan. Via lokale maatschappelijke organisaties als Leergeld Nederland en Kindpakket komen deze fietsen daarna terecht bij kinderen die het hardst een eigen fiets nodig hebben.

Fietsen kunnen worden afgeleverd bij Rataplan aan de Zijperstraat 46-50, maar speciaal voor de inzamelactie is er een ophaalservice. Meer onder andere hierover op anwb.nl. De actie duurt tot 24 december.
Pin It
Bekeken: 1466x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/