De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die verdacht wordt van bankhelpdeskfraude. De man zou zich op 14 september aan een 76-jarige vrouw uit de gemeente Alkmaar hebben voorgedaan als bankhelpdeskmedewerker. Hij zou daarmee een pinpas, duizenden euro's aan contanten en ook sieraden afhandig hebben gemaakt.

Woensdagmiddag 14 september werd de bejaarde vrouw opgebeld door iemand die zich voordeed als bankmedewerkster. De vrouw vertelt dat de pinpas van de zeventiger en haar waardevolle spullen niet veilig zijn in de woning. De medewerkster geeft aan dat een andere medewerker van de bank bij haar langskomt om de pas op te halen. Ook moet de bewoonster contant geld en sieraden in een envelop aan de bankmedewerker meegeven om deze veilig te stellen.

Nog terwijl het slachtoffer telefoneert met de bankmedewerker wordt er aangebeld. Een man zegt te werken bij de bank en de vrouw geeft haar bankpas, contant geld en sieraden mee. Niet veel later wordt een flink geldbedrag van de bankpas opgenomen. Op beelden is te zien dat een man met de pas geld opneemt bij een geldautomaat. De politie vraagt mensen die meer weten over de man of de fraude om zich te melden.
Pin It
Bekeken: 2621x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/