Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier wil dat vissers geen lood meer gebruiken. Ook wil het waterschap graag dat zij telkens melding doen bij het aantreffen van verontreinigd water of afvaldumps in of aan wateren die het in beheer heeft. Dit staat in de kadernota ‘Vis’ van HHNK. Soms komen er meldingen binnen, maar het waterschap kan nog wel meer hulp krijgen.

HHNK beheert zo’n 40 procent van de watergangen in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Controleurs van het waterschap kunnen deze 15.700 hectare aan wateroppervlak niet helemaal alleen goed in de gaten houden. Het zou veel helpen als de ongeveer 50.000 sportvissers en ruim 20 beroepsvissers vaker melding doen. (foto: Vincent de Vries)
Pin It
Bekeken: 2511x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/