Kasten, bedden, tafels, stoelen, gordijnen, medicijnkarren, fitnessapparatuur en zelfs een keukenblok. Een breed scala aan interieurartikelen uit het de oude Lauwershof in Oudorp zijn gedoneerd aan Caritas Ukraïne – Holland in De Rijp. De stichting heeft drie vrachtwagens vol spullen naar Nova Odesa gebracht, een plaats in het zuiden van Oekraïne. Een deel van de inboedel gaat naar ziekenhuizen.

Tijdens de verhuizing van Revalidatiecentrum Magentazorg van het oude naar het nieuwe onderkomen, werd een groot deel van de inboedel overbodig. De spullen zijn echter nog in prima staat. Daarom heeft de zorgorganisatie contact gezocht met Caritas Ukraïne - Holland. De stichting verzorgt hulpgoederentransporten naar Oekraïne. En aangezien talloze gebouwen, ook ziekenhuizen, plat zijn gebombardeerd of schade opliepen, zijn veel spullen nodig voor herstel of inrichting van een tijdelijk ziekenhuis.

Eind vorig jaar heeft een team van tien vrijwilligers alle spullen vanuit de Lauwershof bij elkaar gezocht, indien nodig gedemonteerd, en in drie vrachtwagens geladen. De goederen zijn inmiddels aangekomen in Nova Odesa. Daar worden de spullen gesorteerd, gereinigd en onder meer naar ziekenhuizen gebracht. (foto: Magentazorg)
Pin It
Bekeken: 2213x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/