Woensdagochtend heeft wethouder Ad Jongenelen het Integraal Kindcentrum de Kring-Holderbolder aan de rand van centrum Alkmaar geopend. Dit deed hij niet alleen, maar met behulp van de twee jongste kinderen van het IKC.

Het nieuwe kindcentrum is een samenwerking tussen kinderopvangorganisatie Rollebol en basisschool de Kring van scholengemeenschap SaKS. Met de komst van het kindercentrum is er nu een allesomvattende voorziening voor kinderen van 0-12 jaar op een steenworp afstand van het centrum.

"De afgelopen jaren hebben we onze samenwerking geïntensiveerd om een doorgaande lijn voor de kinderen te kunnen realiseren", vertelt IKC specialist Rozemarijn Schutte. "Zo is het aanbod bij de peuter- en kleutergroepen op elkaar afgestemd en worden thema’s gezamenlijk aangeboden. We stellen het kind centraal om ze alle ontwikkelmogelijkheden te kunnen bieden."
Pin It
Bekeken: 1609x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/