Magentazorg is genomineerd voor de prijs 'Beste leerbedrijf 2023'. Dat heeft Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bekendgemaakt. De zorginstelling met vestigingen in onder meer Alkmaar, Bergen en Heerhugowaard is één van de tien genomineerde leerbedrijven voor mbo-studenten in de sector Zorg, Welzijn en Sport.

"Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk. Het zijn immers onze toekomstige collega’s", vertelt Nieske Simoons. Ze is hoofd HRM & Opleiden bij Magentazorg.

Met de verkiezing vragen het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en de ruim 300.000 praktijkopleiders. Tijdens het Ambassadeursgala van de MBO Raad en SBB op 15 maart worden de winnaars van de verkiezing 'Beste leerbedrijf' en 'Beste praktijkopleider' bekendgemaakt. Ook kiest de jury dan de beste mbo-student van Nederland.
Pin It
Bekeken: 3129x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/