Vorige week donderdag schreven we over Nathan Zola, de zoon van voormalig wethoudster Mirjam Hamberg. Op klaarlichte dag werd zijn tas met onder andere zijn laptop uit zijn auto gestolen. Het lijkt erop dat de media aandacht heeft geholpen en de dader heeft bereikt, want zaterdag dook de tas weer op. Alles zit er in behalve... de laptop met alle foto's van zijn overleden moeder, zijn muziek en werk gerelateerde bestanden.

Drie dagen lang heeft Nathan rondjes gereden en de buurt afgespeurd in de hoop de tas met inhoud te vinden. Zaterdag krijgt hij een verrassing. "Een buurman vond de tas. Hij lag tegen zijn containers aan. De tas is daar waarschijnlijk tussen tien en twaalf in de ochtend neergelegd", vertelt Nathan. "In de avond had ik er namelijk nog gekeken en de buurman 's avonds."

Het belangrijkste, de laptop, zit dus niet in de tas. Desondanks is Nathan met de vondst wel een stukje verder in zijn zoektocht. "Ik ben gelijk met de tas naar de politie gegaan en de zaak wordt nu serieuzer genomen." Aan de hand van forensisch onderzoek zal onderzocht worden of de dief sporen heeft achtergelaten.
Pin It
Bekeken: 5607x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/