In de nacht van vrijdag op zaterdag is een automobilist met zijn auto in het water langs de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar terecht gekomen. Hij reed richting de Nollenweg toen het mis ging. Of de gladheid ook een rol heeft gespeeld is niet duidelijk, maar de politie heeft wel vastgesteld dat de man teveel had gedronken en dat er heel weinig profiel op de banden van zijn Renault Megane zat.

Omdat het om een waterongeval ging werd ook de brandweer gealarmeerd. Die hoefde echter niets te doen en kon al snel weer terug naar de kazerne. Een berger heeft de auto op het droge gehaald en afgevoerd. De bestuurder werd aangehouden en mocht met de politie mee naar het bureau.
Pin It
Bekeken: 2267x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/