Zondagmorgen is een zwaar beschadigde auto aangetroffen langs de Diamantweg in Alkmaar. De auto stond in de berm bij de kruising met de Zirkoonstraat. De politie is op de hoogte gesteld.

Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De zwarte Seat heeft linksvoor veel blikschade, de ophanging van het wiel is afgebroken en de achterbumper is bijna los gerukt. Het ziet ernaar uit dat de bestuurder in noordelijke richting over de Diamantweg reed, bij de kruising de macht over het stuur verloor, iets hard schampte en rechtsaf de berm in schoot.
Pin It
Bekeken: 2169x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/