Goede Doelen Alkmaar organiseert dit jaar Goede Doelen Pop op zondagmiddag 26 maart in Podium Victorie. De opbrengst van deze muzikale middag komt geheel ten goede aan lokale, maatschappelijke organisaties die samen de Lokale Goededoelengids Alkmaar vormen. De presentatie is in de goede handen van Dick van der Kolk. Op het programma staan singer-songwriter Ruben Annink, de band Skotwal en als openingsact Krentebrøød.

Ruben Annink, bekend van Beste Zangers, zingt over hedendaagse thematiek of zoals hij zelf zegt: "Ik zing het levenslied van mijn generatie." Verpakt in eerlijke Nederlandstalige popsongs, met volkse klanken, Nederpop invloeden en een vleugje 'urban'. In 2022 bracht hij zijn debuutalbum '13' uit, en hij kan niet wachten om de nummers live aan zijn fans te laten horen.

Skotwal heeft Noord-Holland veroverd met prachtige Americana songs vertaald in het Westfries. Op het programma staan nummers van Johnny Cash, Steve Earle en Bob Dylan, maar ook The Rolling Stones ontbreken niet.

Krentebrøød is een veelzijdige zesmansformatie uit Schagen en omstreken. De band, die eerder naam maakte onder de naam Ouwe Jongens Krentebrood, zet al meer dan 25 jaar elke tent op z'n kop met ijzersterke pop-rock klassiekers, afgewisseld met hedendaagse hits.

De deuren van Podium Victorie gaan open om 13:30 uur en Goeden Doelen Pop begint om 14:00 uur. Tickets à 15 euro en meer info via podiumvictorie.nl. Kijk ook op alkmaar.lokalegoededoelengids.nl.
Pin It
Bekeken: 1431x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/