Drie bruggen in Alkmaar worden sinds dinsdag gerenoveerd: de Emmabrug, de Turfmarktbrug en Brug 103. Er worden verschillende werkzaamheden gedaan, van alleen betonrenovatie tot aan complete vervanging van het beweegbare deel. Verkeer dient rekening te houden met omleidingen.

Het stalen brugdek van de Turfmarktbrug aan het Voormeer wordt vervangen voor een composiet dek. Het brugdeel is dinsdagochtend met een grote kraan op de Limmerhoek verwijderd, en de nieuwe versie wordt vrijdagochtend tussen 05:30 en 07:45 uur geplaatst. Verkeer op de Bierkade / Limmerhoek ondervindt dan enige hinder. Het werk wordt naar verwachting op dinsdag 18 april afgerond. Tot die tijd is er geen doorgang. Borden geven een omleiding aan.

Brug 103 tussen de Jan van Scorelkade en Park de Oude Kwekerij wordt gesloopt en daarna wordt er een nieuwe gebouwd. Vanzelfsprekend is er geen doorgang. De klus duurt tot en met 26 mei.

De Emmabrug tussen de Emmastraat en de Zilverstraat heeft betonrenovatie nodig. Hiervoor moet de belasting van de brug worden beperkt en is eenrichtingsverkeer ingesteld voor autoverkeer. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 9 juni.
Pin It
Bekeken: 5556x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/