Een overleden man is woensdagmiddag gevonden in een sloot langs het Klippad in Koedijk. Bij aankomst van de hulpdiensten werd duidelijk dat hulp niet meer mocht baten.

De vondst werd woensdagmiddag rond 14:45 gedaan, waarna 112 is gebeld. Het is vooralsnog niet bekend wie de man is. "We doen nu onderzoek naar wie het is en hoe die persoon is overleden", vertelt een politiewoordvoerder aan Alkmaar Centraal. "We sluiten een misdrijf niet uit."

De politie beschouwt de vindplaats als een plaats delict en heeft twee delen van het park afgezet met het bekende rood/witte lint. "Eerst was alleen het gedeelte waar het lichaam ligt afgezet", vertelt een fotograaf ter plaatse. "Maar toen een buurtbewoner meldde dat ergens anders een jas lag, is ook dat gedeelte afgezet."

Slachtofferhulp is aangeboden aan de mensen die het lichaam vonden.
Pin It
Bekeken: 16770x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/