De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, in gesprek.

In deze podcast is Max Nuyens van Hortus Bolburum in Limmen te gast. Max weet alles te vertellen over de historische bolgewassen. Hun oudste tulp stamt uit 1595. Tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen en fritillaria’s; Hortus Bolburum is een prachtige locatie om te bezoeken. Max vertelt enthousiast hoe hij de stap van Agrarisch centrum Nuyens naar Hortus Bolburum heeft gemaakt, hoe trots hij is op alle vrijwilligers en ook op de Koninklijke onderscheiding van Agrarisch centrum Nuyens.

Benieuwd naar de antwoorden en meer vragen? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/