De automobilist die afgelopen donderdagavond een zwaar ongeval veroorzaakte op de N244 bij Zuidschermer, was vermoedelijk onder invloed van alcohol. In afwachting van verdere onderzoeksresultaten is de bestuurder voorlopig vrijgelaten.

Dat laat de politie weten aan Alkmaar Centraal. "We zijn nu aan het onderzoeken wat er precies is gebeurd", vertelt een woordvoerder. "De bestuurder is aangemerkt als verdachte en zal zich later moeten verantwoorden." Die bewuste donderdagavond raakte een auto van de weg, sloeg over de kop en kwam in de greppel tot stilstand. In het voertuig zaten twee mensen.

Vanwege de aard van het ongeval werd, naast een tweetal ambulances ook een traumahelikopter opgeroepen. Die laatste is niet ter plaatse geweest. Beide inzittenden werden naar het ziekenhuis gebracht. (Foto: Inter Visual Studio / Sander Disselkoter)
Pin It
Bekeken: 1961x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/