De schrik zit er goed in. Twee kinderen speelden nietsvermoedend met hun speelgoedgeweertje van hout, plastic en duct tape en komen plots is een soort actiefilm terecht. De politie rukte donderdagavond groots uit na een melding van een vuurwapen dreiging aan de natuurbegraafplaats Geestmerloo in Koedijk.

Rond half negen 's avonds vond het incident plaats. Onder andere een politiehelikopter kwam te pas en zo veranderde de speelpartij in een ervaring om nooit meer te vergeten.  Het lijkt vrij onschuldig een nepgeweer van hout, plastic en duct tape, maar het is vaak lastig te zien of het om een echt of een nepgeweer gaat, legt een persvoorlichter van de politie uit.

"Wij zijn daarom hartstikke blij met dit soort meldingen. Je ziet het misschien van een afstandje en dus is het heel moeilijk zo'n situatie te duiden. We handelen daarom altijd alsof er een vuurwapen is. We hebben in dit geval achteraf wel een gesprek om het uit te leggen aan de kinderen. Het moment terugtrekken dat kan niet, maar het anders doen kan ook niet. Je kunt er niet vanuit gaan: 'dit zal niks zijn'. De schrik zal er goed inzitten, maar wij kunnen niet anders optreden", aldus de persvoorlichter.
Pin It
Bekeken: 2456x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/