In het weekend van 10 en 11 juni is het weer tijd voor de vocale klanken van Dieci Cantanti. Het twaalfkoppige ensemble zal onder leiding van Jan van Zelm muziek van verschillende componisten ten gehore brengen tijdens het concert 'Betovering van klank'- muziek aan beide zijden van de Reformatie.

Met als thema Reformatie trakteren de getalenteerde Noord-Hollandse zangers en zangeressen, op beide dagen, op verschillende stijlen en vormen uit die tijd. Verwacht onder andere muziek van componisten als Christóbal de Morales, Orlando di Lasso en Tomás Luis de Victoria. En ook de homofone zangstijlen van Melchior Franck en Andreas Hammerschmidt zullen tot leven worden gebracht.

Dieci Cantanti treedt zaterdag 10 juni om 20:15 uur op in Oude Ursulakerk in Warmenhuizen en op zondag 11 juni om 15:00 uur in de Alkmaarse Kapelkerk. Toegang kost 15 euro en kinderen en CJP-kaarthouders krijgen 2,50 euro korting. Reserveren wordt aangeraden en kan via diecicantanti.nl of 06-10301986.
Pin It
Bekeken: 1189x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/