Dat er rond Pinksteren in Oudorp een hardloopevenement wordt gehouden, is voor de inwoners van het dorp geen nieuws. Al jarenlang leggen de deelnemers tijdens de zogeheten 'Pinksterun' routes af van 1 km (Kinderun), 5 km of 10 km. Tijdens deze editie op vrijdag 26 mei introduceren Alkmaar Sport en RAADHUIS in samenwerking met Sport-Z voor het eerst de 'FunRun'.

Sport-Z zet zich in voor mensen die niet met het 'gewone' aanbod aan activiteiten kunnen deelnemen. De deelnemers van de FunRun leggen een parcours van 1km af. Daarbij mogen zij gebruikmaken van alle hulpmiddelen die ze nodig hebben om de finish te halen. Daarbij maakt het niet uit of je dat nou rennend, wandelend of rollend doet, iedereen haalt die eindstreep.

Alkmaar Sport wil in samenwerking met KiKa Extreme dit jaar ook extra bedrijventeams laten deelnemen aan de Pinksterun. Zo zijn deelnemers sportief bezig als team en zamelen ze geld in voor onderzoek naar kinderkanker. Hierbij zijn ook verschillende mogelijkheden voor sponsoring. Doneren of deelname kan via www.kikaextreme.nl.

De Pinksterun en FunRun vinden plaats op vrijdag 26 mei in de avond. De starttijden zijn variërend van hoeveel kilometer er wordt gelopen. Meer informatie over de tijden en het inschrijven is te vinden op de website. Het behalen van de finish levert de felbegeerde Pinksterun-medaille op als beloning.
Pin It
Bekeken: 741x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/