De politie heeft dertig tips gekregen over verdachte relschoppers die dinsdagavond herkenbaar in beeld waren in de uitzending van Opsporing Verzocht. Er zijn vooral namen doorgegeven uit de regio Alkmaar. Ook heeft één nieuw persoon zichzelf gemeld.

Er zijn nog geen nieuwe aanhoudingen verricht. "We gaan de tips nu nader onderzoeken", zegt een politiewoordvoerder tegen mediapartner NH Nieuws. "Ook hebben wij nieuwe beelden gekregen van de rellen in het stadion. Ook die worden onderzocht. Wij verwachten de komende dagen meer aanhoudingen." Er waren al zeven verdachten opgepakt. "Twee van hen zijn weer op vrije voeten. Vijf zitten er nog vast en we zijn met hen in gesprek."

Ook hebben 26 mensen zich bij de politie gemeld. Naar aanleiding van de uitzending, dinsdagavond, heeft nog iemand zichzelf gemeld. De recherche onderzoekt of zij als verdachten aangemerkt worden.

Afgelopen donderdagavond gaat het helemaal mis in het stadion van AZ. Tegen het einde van de wedstrijd, de sfeer is volgens aanwezige supporters dan al grimmig, breken fans van AZ door een hek uit hun vakken en belagen aanhang van West Ham United.
Pin It
Bekeken: 3566x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/