Sam van Etten maakte een goede start tijdens de Wereldcup Driebanden in Ho Chi Minh City, maar kon daar verder geen vervolg aan geven. Na winst in de eerste partij tegen de Vietnamees Pham, leed de biljarter uit Schermerhorn een kansloze nederlaag tegen de Koreaan Kang, met als verrassend resultaat dat de Vietnamees uiteindelijk doorging naar de volgende kwalificatieronde.

Na de eerste partij in het Nguyen du Stadium zag het er goed uit voor Van Etten. Na een wat nerveus begin nam hij halverwege de partij ruim afstand van Quoc Thich Pham. De Vietnamees, die eerder in het toernooi al zijn partijen had gewonnen, kon de 26-16 achterstand uiteindelijk niet meer goedmaken, al kwam hij in de laatste beurt met een serie van zes uiteindelijk nog gevaarlijk dichtbij (30-25).

Ronduit spectaculair was de partij tussen Pham en de Koreaan Ja In Kang. Na vier beurten had de man uit Vietnam al een 20-1 voorsprong, en die gaf hij niet meer uit handen. Met een moyenne van 2.142 won hij de partij uiteindelijk met 30-10.

Voor Sam van Etten was het daarna zaak om zijn eigen partij tegen de vrijwel uitgeschakelde Kang te winnen. Maar de Koreaan leek, vrij van spanning, herboren en nam al voor de break een voorsprong van 8-15, die hij uitbouwde naar een 16-30 zege. En daarmee kwam het toernooi voor de nog jonge biljarter uit Schermerhorn aan een einde.

"Kang is een goede speler, hij speelde op zijn normale niveau", erkent Van Etten. "Maar ook hij maakte foutjes. Helaas kon ik daar niet één keer van profiteren. Ik speelde veel te slap, Later in de partij ging het iets beter, maar er lukte te weinig om het Kang uiteindelijk moeilijk te maken."

Omdat Van Eten en zijn twee poulegenoten allen twee matchpunten hadden, ging Pham op basis van een beter moyenne door naar de volgende ronde. Hij had een gemiddelde van 1.718, tegen Van Etten 1.277 en Kang 1.250. (foto: Paul Berkelmans)
Pin It
Bekeken: 1016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/