De Grote Kerk van Alkmaar is op Bevrijdingsdag weer begonnen met wekelijkse Kaasmarktconcerten. Of eigenlijk heten ze nu 'Studentkaasmarktconcerten'. Elke vrijdag speelt een talentvolle student op de orgels van de Grote Kerk. De beurt is op vrijdag 2 juni aan de organiste Anne Spink.

Anne komt oorspronkelijk uit de VS, maar na een studie in Los Angeles ging ze verder in Helsinki, GΓΆteborg en Veneto. Eind 2019 pakte ze een orgelstudie op in Rotterdam. Die moest ze vanwege corona afbreken, maar ze ging eind 2020 verder aan het Conservatorium van Amsterdam. Ook volgde Anne meerdere masterclasses en doet ze mee aan orgelconcoursen.

De gratis concerten beginnen iedere vrijdag om 12:00 uur. Meer op alkmaarorgelstad.nl.
Pin It
Bekeken: 420x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/