Het stralende voorjaarsweer bood zaterdag de ideale omstandigheden voor de start van 'Zomer in de Mare'. De komende vier weekenden staan in het teken van muziek, theater en als het goed is nog meer mooi weer. Het festival is inmiddels een vaste waarde. Bezoekers in de Rekerhout vertellen aan Alkmaar Centraal dat ze er ook echt naar hebben uitgekeken.

Zomer in de Mare is de opmaat voor de bekende culturele festiviteiten op het Canadaplein in de binnenstad, 'Zomer op het Plein'. De cultuurweekenden in De Mare zijn geschikt voor alle leeftijden en bedoeld voor alle Alkmaarders, maar zeker voor inwoners van Alkmaar Noord is het een grote trekker. "Ik verheug me er elk jaar weer op dat het gaat beginnen", vertelt één van de bezoekers.

Zondag 4 juni is er straattheater in De Mare en ook in de komende weekenden is er dus van alles te beleven. Een overzicht van de activiteiten is te vinden op de website van De Vest. Het festival is gratis toegankelijk. De laatste editie is op zondag 25 juni, daarna wordt De Rekerhout verruild voor het Canadaplein.
Pin It
Bekeken: 1648x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/