De liefhebber van snuisteren, een beetje muziek en vooral veel dorpse gezelligheid vermaakt zich er zeker: op de Noordeinder Fair in Noordeinde op zondag 18 juni. Brocante, curiosa, oude ambachten en allerlei tweedehands spulletjes, of zaken die door hobbyisten zelf zijn gemaakt, in de verschillende kramen is van alles te ontdekken. Live muziek, een hapje en een drankje maken het feest compleet.

De Noordeinder Fair wordt ÊÊn keer in de twee jaar georganiseerd en is altijd goed bezocht geweest. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Noordeinder Vermaning, het bescheiden kerkgebouwtje dat dienst doet als cultureel centrum. En uiteraard houden ook de standhouders zelf er wat aan over.

De Noordeinder Fair trekt bezoekers uit wijde omtrek. Als er alleen mensen uit Noordeinde komen, dan ben je snel klaar, lacht Remco Gerretsen van de organisatie. "Er wonen iets van 100 mensen", rekent hij uit. "Maar de Noordeinder Fair is in de omgeving best bekend. En inmiddels horen we natuurlijk ook bij de gemeente Alkmaar, dus we hopen ook dat er mensen uit de stad onze kant op komen."

Voor meer informatie: zie de website van de Noordeinder Vermaning.
Pin It
Bekeken: 1776x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/