De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

Othmane El Forkani is de eigenaar van Crumbs and Coffee in Alkmaar, een horecabedrijf met een Marokkaans tintje. Othmane heeft Marokkaanse roots, maar is geboren en getogen in Nederland. Hij woont in Amsterdam, maar heeft voor zijn bedrijf de stad Alkmaar als standplaats gekozen. Waarom eigenlijk? Wat vindt hij zelf het lekkerste gerecht? Waar gaat hij naar toe in zijn vrije tijd en wat zou zijn antwoord zijn op het voetbaldilemma Marokko of Nederland?

Benieuwd naar meer vragen en natuurlijk de antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van deze podcastserie van Alkmaar Marketing.

Pin It
Bekeken: 2549x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/