De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

Caroline Maas, directeur van Mille Stelle, heeft rechten gestudeerd in Leiden en is een aantal jaren als advocaat werkzaam geweest. Na actief te zijn geweest in het begeleiden van kindergroepen en het produceren van voorstellingen bij Theaterwerkplaats Bergen was het opstarten van een eigen musical-theaterschool een logisch vervolg. In september 2010 opende Mille Stelle (1000 sterren) haar deuren en inmiddels zijn er 400 kinderen die wekelijks met veel plezier zang, dans en theaterlessen volgen.

Benieuwd naar meer vragen en natuurlijk de antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 1910x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/