De Wandel4daagse van Alkmaar zit er weer op. Na vier dagen wandelen in de regio bereikten de wandelaars de finish. De Alkmaarse 'Via Gladiola', dat is natuurlijk het Waagplein, waar voor de wandelaars de rode loper was uitgerold. Wie de laatste stapjes er echt te veel aan vond, kon zich ook laten vervoeren op een traditionele berrie, gedragen door Alkmaarse kaasdragers.

Burgemeester Anja Schouten was bij de finish aanwezig om de wandelaars te feliciteren. Die waren voldaan - en soms ook moe. Het warme weer was voor sommige wandelaars een spelbreker tijdens deze editie van de vierdaagse, anderen genoten daardoor juist extra van de wandelingen in de regio. Burgemeester Schouten was trots op hoe de stad zich vandaag presenteerde: "Zo ziet een bruisende stad in een bruisende regio eruit."

Rondom het Waagplein was het inderdaad een gezellige drukte. De terrassen zaten goed vol en ook voor restaurants in Alkmaar is de laatste dag van de Wandel4daagse traditioneel een drukke dag, met veel reserveringen. Want na vier dagen wandelen mag ook de innerlijke mens wel eens verwend worden. Al zijn sommige wandelaars het nog lang niet zat: "Iedere dag een stuk lopen is goed."
Pin It
Bekeken: 2829x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/