De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

Björn Mulder is eigenaar van Mulder Schoenen, voorzitter van Alkmaars Bolwerk en bestuurslid van Hart van Noord-Holland. Genoeg gespreksstof dus! Björn maakt zich sterk voor het centrum van Alkmaar en deelt zijn visie en wensen. Als Alkmaarder in hart en nieren durft hij kritisch te kijken naar zijn eigen stad en vergelijkingen te trekken met andere steden. Benieuwd wat Björn zal antwoorden op de dilemmavraag of hij meer m2 aan winkels of horeca in Alkmaar wenst en of hij Overstad wel/niet bij het oude centrum zou willen betrekken?

Meer vragen en natuurlijk antwoorden hoor je in dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2041x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/