Zelfs paarden waren erbij aanwezig: de première van "Veel drukte om niets' in het Vrij Zijn Theater op industrieterrein Oudorp. Echte paarden, die met veel voorzichtigheid naar binnen werden gebracht, ruim voor het feest dan echt begon. Het laat zien hoe serieus theater hier genomen wordt. Het stuk dat in première ging was dan ook een 'echte Shakespeare'.

Much Ado About Nothing is de originele titel van dit stuk over liefde, roddel en intrige. Shakespeare heeft het stuk waarschijnlijk al vóór 1600 geschreven. Maar van die ouderdom is volgens artistiek leider Anderson Farah weinig te merken: "Het is alsof Shakespeare gisteren geleefd heeft en het stuk nú, actueel, heeft geschreven." Farah roemt de sprankelende humor van het toneelstuk.

Voorafgaand aan de première sprak Alkmaar Centraal al kort met theatermanager Klaas Middelbeek. "We hebben ontzettend gelachen tijdens de repetities. Zelfs als we weten wat er komt, moeten we toch weer lachen." Middelbeeks hoop dat ook het publiek de humor van het stuk zou inzien lijkt tijdens de première uit te komen. Veel toeschouwers reageren enthousiast en vol bewondering.

'Veel drukte om niets' is nog tot zondag 9 juli te bekijken in het Vrij Zijn Theater. Voor meer informatie en tickets: zie de website van het theater.
Pin It
Bekeken: 2133x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/