De eerste drie edities van de nieuwe Summer Market kunnen in de agenda. Op zondag 9 juli, zondag 13 augustus en zondag 10 september vindt het evenement weer plaats op het terrein van de oude Gasfabriek in Alkmaar. De markt kan afgestruind worden voor tweedehands kleding, een hapje eten, kunstwerken en er is live muziek.

Bij de kunst kan je denken aan schilderijen, maar ook aan ambachtelijk werk. Eten kan gehaald worden bij foodtrucks die op het terrein zullen staan. Dit evenement is georganiseerd vanuit Ten Westen, de eventlocatie in de GAS!Fabriek. Op de locatie bevindt zich het grootste en ook groenste terras van Alkmaar.

De Summer Market vindt elke tweede zondag van de zomermaanden plaats en is op alle data van 11:00 tot 18:00 uur.  Meer informatie is te vinden op de website van het evenement.
Pin It
Bekeken: 1511x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/