De komende maanden zijn schilderijen van Dirk Felthuis te zien in het Noordwest Ziekenhuis. De Langedijker schilderde aanvankelijk landschappen, maar die tijd is voorbij. Gaandeweg is hij overgegaan naar meer abstracte werken.

Al jaren organiseert de kunstcommissie Kunst als Medicijn (KAM) exposities in de Alkmaarse vestiging van de Noordwest Ziekenhuisgroep. De komende maanden zijn de werken van Felthuis te zien in het ziekenhuis. De Langedijker is elk jaar te vinden op de kunstmarkt in Bergen. Zijn schilderijen worden tot en met augustus geΓ«xposeerd in de 'hoofdstraat' van het ziekenhuis, bij ingang Metiusgracht.

Voor meer informatie over zijn werken, zie de website van Felthuis of neem contact met hem op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1535x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/