Het ITF World Tennis Tour wordt van 25 juni tot 2 juli gehouden in Alkmaar. Tijdens het internationale tennistoernooi komen zowel nationale- als internationale spelers in actie. Want zo stelt de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB): dat inspireert andere tennissers om het beste uit zichzelf te halen.

Onder het motto 'Beleef het beste' zet de tennisbond in op meer zichtbaarheid en aandacht voor toptennis in Nederland. "We willen de impact van het tennis vergroten door de prestaties structureel te verbetering", vertelt commercieel directeur Jacco Eltingh. Maar dat niet alleen. Volgens Eltingh moet ook 'meer tennisbeleving gecreëerd worden'. "Met een grotere betrokkenheid van onder andere de fans, spelers, verenigingen en tennisscholen, kunnen we het enthousiasme voor tennis vergroten. Zowel nationaal als regionaal."

Sinds 2019 is TC Alkmaar gastheer van de ITF World Tennis Tour. Veel vrijwilligers van de club helpen mee om het toernooi mogelijk te maken. Alkmaar Centraal-fotograaf Youri Hoeben was vrijdag bij de wedstrijden en maakte een reportage.
Pin It
Bekeken: 1216x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/