De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

Ilse van der Poel is advocaat bij Schenkeveld Advocaten en gespecialiseerd in agrarisch recht, overheidsrecht, vastgoedrecht en energierecht. Ilse procedeert o.a. veel in opdracht van gemeentes over openbare orde problematiek. In deze podcastaflevering vertelt Ilse wat dit precies inhoudt. Ook vragen over CO2, de advocatuur en hoe los je het beste een zakelijk conflict komen aan bod in deze podcast. Heeft het recht altijd gelijk of is nog een “grijs gebied”?

Meer vragen en natuurlijk antwoorden hoor je in dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 1361x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/