De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

Dick Min is organisator van de Kunst10Daagse in Bergen en fervent kunstverzamelaar. Zijn levensverhaal kan zo verfilmd worden. Al in zijn vroege jeugd raakte hij gefascineerd door kunst, mede door een aantal bijzondere ervaringen en ontmoetingen. Zijn verzameling omvat fotografische kunst, schilderijen, etsen tot sculpturen. Dick weet alles over de kunststroming Bergense School, kunstenaarsdorp Bergen en vertelt wat de kunstenaars Jacobus Koeman en Herman Gordijn voor hem betekenen.

Vragen en natuurlijk antwoorden hoor je in deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 1369x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/