Arjan Oud & Zn. in Zuidschermer heeft het ineens heel druk. Tijdens zomerstorm Poly zijn veel pannen van daken gewaaid en stuk gegaan, en bij het bedrijf van Arjan Oud gaat het ineens heel erg voor de wind. Vanuit heel Nederland komen mensen om de juiste pannen te vinden voor hun beschadigde dak. Nieuw of gebruikt. "Weer een tevreden klant", zegt Arjan tevreden tegen mediapartner NH Nieuws, nadat hij weer een setje heeft verkocht.

De goedlachse Arjan had donderdag een topdag maar benadrukt wel dat hij, terwijl Poly langs raasde. niet handenwrijvend zat te wachten tot hij weer open kon. "Natuurlijk, ik verdien er mijn brood mee, maar nee, het leed van de mensen vind ik erger dan het geld, zeg maar."

Arjan heeft een miljoen dakpannen liggen van allerlei soorten, en daar blijken maar wat mensen heel blij mee. Een vrouw ging tevreden naar huis met die ene dakpan die ze zocht. En andere klant wist zo net nog of de pannen die hij zocht nog wel verkrijgbaar zijn. "Ik woon in een stolpboerderij, dus ik dacht 'okay, zijn die er überhaupt nog?', maar dat is helemaal geen probleem."

Het voelt goed voor de dakpannenman dat hij zoveel mensen kan helpen. "Dat maakt het leuk. Dat je mensen blij kan maken met hetgeen waar je passie ligt. Bij mij zijn dat dakpannen. Een ander verzamelt poppenhuisbeeldjes en poppetjes, en ja ik verzamel dakpannen. Het enigste nadeel is dat je wat meer ruimte nodig hebt", besluit Arjan lachend.
Pin It
Bekeken: 1351x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/