De reeks optredens van Zomer op het Plein in Alkmaar loopt alweer richting het eind. Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus kan nog één keer worden genoten van vrij toegankelijke optredens op het Canadaplein. Het podium zal dan worden betreden door cabaretier André Manuel, zangeres Stephanie Struijk, de Rotterdamse Indieband Elephant en zanger Jett Rebel.

Vanaf begin juni programmeerde TAQA Theater De Vest op het Canadaplein in Alkmaar elk weekend een vrij toegankelijk programma met muziek, kleinkunst en meer. Van 4 t/m 6 augustus kan nog één keer worden genoten van een prachtig programma met optredens van cabaretier André Manuel, zangeres Stephanie Struijk, de Rotterdamse Indieband Elephant en zanger Jett Rebel.

De mens, het blijft een raadselachtig wezen, vindt André Manuel. "Hoe komt het dat het altijd mannen zijn die een baantje als seriemoordenaar ambiëren terwijl alle vrouwen niet verder komen dan een rolletje als slachtoffer? Hoe wordt een mens oorlogsmisdadiger en hoe wordt een mens een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad?" Met zijn programma ‘De Zieke Geest’ onderzoekt de cabaretier het allemaal op humoristische wijze op 4 augustus vanaf 20:30 uur.

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Eerder zong ze in het Engels onder de artiestennaam Stevie Ann en verdiende voor haar debuut een gouden plaat en een plekje op Pinkpop. Tegenwoordig zingt en schrijft ze Nederlandstalige Americana en pop. Het afgelopen seizoen toerde ze onder andere met Eva de Roovere en zong ze mee in het theaterproject ‘De Vertalingen’ van Paul de Munnik en Kees Prins. Op  5 augustus vanaf 16:30 uur wordt Stephanie begeleid door Bernard Gepken (gitaar) en Reyer Zwart (bas).

Zomer op het Plein 2023 wordt op 6 augustus vanaf 14:30 uur afgesloten met twee spetterende optredens. Elephant bestaat uit Frank Schalkwijk (zang, gitaar), Michael Broekhuizen (zang, gitaar), Bas Vosselman (zang, basgitaar, gitaar) en Kaj van Driel (drums). De mannen trakteren het publiek op aanstekelijke vrolijke indiepop met een melancholisch randje. Daarna betreedt singer-songwriter, multi-instrumentaliser en componist Jett Rebel het podium. De zanger, bekend van hits als ‘Louise’, ‘Tonight’ en ‘Love Right Now’ laat zich vooral inspireren door jaren 60/70 en 80-muziek (o.a. door David Bowie, Prince en Stevie Wonder) en schrijft en maakt zijn muziek grotendeels zelf.

Meer informatie op zomerophetplein.nl. (foto: Roger Cremers)
Pin It
Bekeken: 1328x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/