Voetballiefhebbers uit de regio weten ze dat er op kunnen rekenen: extra training in de vakantietijd.  Voetbalplezier op niveau, voor jongens en meisjes van 6 tot 13 jaar, op de velden van AFC'34 in Alkmaar. Het Voetbalkamp vindt dit jaar plaats in de laatste week van de zomervakantie, tussen dinsdag 29 augustus en donderdag 31 augustus. "Iedereen is welkom."

"We starten elke dag met een ochtendtraining daarna zullen de kinderen lunchen", laat organisator Chihab El Boumeshouli weten aan Alkmaar Centraal. En dat is natuurlijk een gezonde lunch. Het Voetbalkamp is een serieuze aangelegenheid, met veel aandacht voor de sport en voor gezondheid. Maar uiteraard is er vooral veel plezier: "De middag staat in het teken van fungames met onder andere Bubble-voetbal en voetbaldarts."

Voor de jonge deelnemers wordt een gepersonaliseerd trainingsprogramma ontwikkeld, op basis van leeftijd en kunnen. "Er wordt getraind in kleine groepjes", legt El Boumeshouli uit. "Hierdoor krijgt iedere speler veel persoonlijke aandacht." Alle kinderen krijgen een eigen Zomerkamptenue en uiteraard zijn er veel prijzen te winnen. Verder komt er een bekende voetballer op bezoek, maar wie, dat is nog geheim.

Inschrijven kan via de website van Voetbalacademie Alkmaar. Tickets voor het driedaagse kamp kosten 154,50 euro, de data zijn dinsdag 29 augustus, woensdag 30 augustus en donderdag 31 augustus. Voor voetbaltalentjes een waardig einde van de zomervakantie.
Pin It
Bekeken: 1244x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/