De Rotary Club Alkmaar organiseert zondag 15 oktober de 'Victoriewandeling' in het kader van 450 jaar Alkmaar Ontzet. De inschrijving is nu open. De Victoriewandeling begint op het Ringersplein en is 15,73 kilometer lang. De route voert langs de plekken waar de Spanjaarden in het jaar 1573 hun linies hadden opgesteld Γ©n langs elf organisaties die zich inzetten voor een goed doel en daarvoor sponsoring krijgen.

Er zijn diverse startmomenten tussen 09:00 tot 17:00 uur. Inschrijven kan nu via victoriewandeling.nl. Meedoen kost voor volwassenen 15,73 euro, inclusief een fraai boekwerkje met vrijwel onbekende informatie en bijzondere tekeningen de periode van het Spaanse beleg. Deelname kost voor de jeugd 8,10 euro.

De organisatie streeft ernaar om de trip met 1573 wandelaars af te leggen (dit is ook het maximum aantal), en om de Victoriewandeling ieder jaar te gaan houden. (foto: Regionaal Archief Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/