Alkmaar Sport en RAADHUIS organiseren maandag 21 augustus Levend Stratego in Park Rekerhout. Het gratis spel wordt gehouden in het kader van 450 jaar Alkmaar Ontzet en is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud. In het park gaan ze als Nederlandse verdedigers of als Spaanse bezetters op jacht naar elkaars vlag.

"In het spel komen bekende historische figuren terug, zoals Koning Filips, maar ook de burgemeester Floris van Teylingen en polsstokspringer Maerten van der Meij", legt sportregisseur Jelle Zuijdam van Alkmaar Sport uit. "Bij de uitleg van het spel vertellen we het verhaal van Alkmaar Ontzet. Zo krijgen de deelnemers naast het spelplezier ook een stukje historie mee."

Verzamelen gebeurt om 13:00 uur bij Bibliotheek in de Mare en het spel duurt tot rond 15:00 uur. Aanmelden gaat via alkmaaractief.nl.
Pin It
Bekeken: 1116x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/