Kleurrijk De Rijp organiseert zondag 13 augustus ‘Talent bij het Monument’. Met dit muzikale evenement wordt op drie plekken in De Rijp een mooie match gecreëerd tussen prachtige monumenten en jonge, talentvolle musici. Iedereen kan komen kijken en luisteren.

‘Talent bij het Monument’ start om 14:00 uur met een concert door beiaardier Christiaan Winter en een jazzensemble. Hoog in de toren van de Grote Kerk van De Rijp bespeelt Christiaan het carillon, terwijl de jazzmusici spelen in de Leeghwaterzaal van het Oude Raadhuis.

Tussen 14:15 en 16:00 uur zijn er in de Grote Kerk optredens van de Alkmaarse talenten Dean Presley, Sam Renooij, Wende van den Berg en Sofie Meijer. In de tuin van Museum In ’t Houten Huis is twee keer drie kwartier te genieten van zangeres Lisa Carmen van der Woude uit Zuidoostbeemster en in De Groene Zwaan geven Marga en haar nichtje Renate Poel een optreden met zang en piano.

Kleurrijk De Rijp heeft binnenkort nog meer op het programma staan. Kijk voor informatie op kleurrijkderijp.nl.
Pin It
Bekeken: 1150x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/