De 26-jarige man die een Alkmaarder zou hebben doodgeschoten, is aangehouden. Bij de schietpartij raakte ook twee andere mannen zwaargewond. De verdachte heeft zichzelf gemeld bij het politiebureau.

Afgelopen vrijdagnacht ging het vreselijk mis bij café De Bierbron aan de Bassingracht in Den Helder. Bij de schietpartij overleed een 25-jarige Alkmaarder. Een andere man raakte zwaargewond en daarnaast werd nog iemand opgenomen in het ziekenhuis. Volgens buurtbewoners gaat het wel vaker mis bij café De Bierbron, dat die avond voorlopig voor het laatst open zou zijn, omdat de vergunningen van het café zijn ingetrokken.

De verdachte zit op dit moment in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen met zijn advocaat mag praten. Vrijdag beslist de rechter of de twintiger langer vast blijft.


Op de Facebookpagina van het 25-jarige slachtoffer staat dat hij woonachtig was in Den Helder. Volgens een politiewoordvoerder stond de man ingeschreven in Alkmaar en werkte hij daar ook.


Pin It
Bekeken: 2605x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/