De AZ vrouwen zijn begonnen aan de tweede week van de voorbereiding. Na een afwezigheid van twaalf jaar keren de Alkmaarders dit seizoen terug in de eredivisie. "Een voorspelling ga ik nog niet doen. Wij zijn bezig met een proces", aldus trainer Mark de Vries.

De trainer zal met een jong team gaan werken en wil herkenbaar AZ-voetbal gaan spelen, schrijft mediapartner NH. De Alkmaarders namen vorig seizoen de licentie van VV Alkmaar over. Naast De Vries zijn er meerdere spelers die de overstap van VV Alkmaar naar AZ hebben gemaakt. Eén van die spelers is Floor Spaan. "Je hebt hier meer faciliteiten en wij krijgen meer begeleiding. Ook is de bereikbaarheid naar de club beter. Ik hoef maar een half uur op de scooter. Vorig jaar was dat anderhalf uur", vertelt een lachende Spaan.

Stefanie van der Gragt speelt momenteel het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. Na het WK beëindigt de Heerhugowaardse haar voetbalcarrière en gaat ze aan de slag als technisch manager van AZ. Trainer Mark de Vries gaat toch nog proberen om haar op een andere gedachte te brengen. "Als je haar zo ziet dan denk je die kan nog jaren mee. Ik ga het wel voorstellen, maar reken er niet op."
Pin It
Bekeken: 1305x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/