Het Waagplein van Alkmaar diende maandag als muzikaal podium voor 'Humberto Unplugged', onderdeel van de RTL4-talkshow met Humberto Tan. Iedereen die wil optreden met de huisband The Jimmy's mocht aan komen waaien om auditie te doen. Best spannend, pal voor de terrassen op het plein, met voor je een microfoon en twee camera's. En nog een cameraman van Alkmaar Centraal erbij. "Volgens mij ging het wel goed", vertelt een van deelnemers. "Vooral de echt heftige stukken gingen wel echt lekker dacht ik."

Elke week is Humberto Unplugged op een andere centrale locatie op zoek naar talent voor in de talkshow 'Humberto', die vanaf maandag elke doordeweekse dag op televisie is. "Er worden vijf talenten door de redactie uitgekozen en hun opnamen worden dan maandag uitgezonden tijdens de talkshow", vertelt producer Eline Dijkstra. "In de uitzending wordt bepaald wie er die vrijdag mag optreden. Vorig seizoen werd het gedaan door de tafelgast. We zijn nu aan het kijken of het een online stemming wordt, dat dus het publiek kan kiezen."

Eline is enthousiast over de audities op het Waagplein. "We hebben er volgens mij 23 gedaan, even uit mijn hoofd. Toen dachten we 'hier laten we het bij'. want er zat eigenlijk al genoeg talent tussen. We waren eigenlijk al best vroeg klaar." Dat het zo voorspoedig ging leverde wel teleurstelling op voor een aantal laatkomers. "We hebben er een paar gehad, dat we eigenlijk al ingepakt waren. We adviseren om er op tijd te zijn." Van de mensen die op de terrassen zaten hadden de opnamen vast ook nog wel wat langer mogen duren. Ze beloonden de talenten telkens met applaus.

Zeker niet alleen maar Alkmaarders namen deel aan Humberto Unplugged. Een van de deelnemers kwam helemaal vanuit Groningen. "Via Humberto ben ik erachter gekomen dat het hier plaatsvindt, en dat ik hier een shot kan wagen, dus ik dacht 'we gaan lekker hierheen'. Ik kom uit Groningen, dus we zijn vanochtend vertrokken."
Pin It
Bekeken: 1880x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/