Bij een steekpartij in Alkmaar is donderdag iemand gewond geraakt. Het incident gebeurde bij Winkelcentrum De Mare. De verdachte is nog op de vlucht. "Benader deze man niet zelf en bel 112", benadrukt politiewoordvoerder Joey Brink in gesprek met Alkmaar Centraal.

De steekpartij gebeurde rond 10:30 uur. "We kregen een melding van een conflict op de Europaboulevard. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer met een steekvoorwerp was gestoken", vertelt Brink. De man had een lichte verwonding en is ter plaatse geholpen door een ambulanceverpleegkundige van de Rapid Responder. De politie heeft het slachtoffer vervolgens naar de huisarts gebracht.

De politie is een zoektocht naar de dader gestart en heeft daarbij ook Burgernet ingezet. In het bericht wordt gezocht naar een man van 1 meter 80 met een licht getinte huidskleur en kort donkerbruin haar. De verdachte zou donkere kleding dragen en een donkere herenfiets en rode tas hebben.
Pin It
Bekeken: 5800x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/