Zomerliefhebbers die de laatste weken van de zomervakantie nog smachten naar warm zomerweer, worden komend weekend toch wat teleurgesteld. Het eerder voorspelde zomerweer blijkt nu en dan toch wat tegen te vallen. Hoge temperaturen blijven uit en er kan zelfs regen vallen komend weekend, vertelt weerman Jan Visser.

Donderdag is het nog wel een goede dag. "In het binnenland is wat meer bewolking, maar juist in onze provincie laat de zon zich geregeld zien", vertelt de weerman van onder andere mediapartner NH, Buienradar en Radio NL. Wel is er sprake van wat wolkenvelden, die ook vanaf de Noordzee over land waaien. Toch stelt Visser zonliefhebbers gerust: "Het is donderdag een zonnige dag met een gemiddelde temperatuur van 21 graden."

Maar dat blijft niet het hele weekend zo. Warm zomerweer hoeven we volgens Visser voorlopig niet te verwachten: "De hoge temperaturen blijven ons in Noord-Holland bespaard, dat is toch meer wat voor Zuid-Frankrijk." Aankomend weekend zal niet alleen zonnig zijn, maar ook nat gevolgd door enkele onweersbuien. Vooral zaterdag kan er een flink deel van de dag her en der wat regen vallen. De rest van het weekend laat de zon zich geregeld zien en de temperaturen schommelen tussen de 20 en 27 graden.
Pin It
Bekeken: 4535x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/