Er staat nóg een zweefmolen in Alkmaar. Maar dan niet op de kermis in de stad, maar in de Alkmaarderhout. En 80 meter hoog is 'ie ook niet, maar dat deert niemand. Want op de Showman's Fair gaat het nou juist om de kleinschalige gezelligheid. In die gemoedelijke sfeer gedijt een ruim aanbod van muziek en theater. "Heel verrassend."

Ook Alkmaar Centraal toog naar de Alkmaarderhout om de sfeer op te snuiven - en vast te leggen op camera. Bezoekers genieten duidelijk van het aanbod, dat, het moet gezegd, minstens zo 'afwisselend' is als het weer. Maar niet alles is buiten dus dat mag de pret niet drukken. Behalve voor muziek, theater en beeldende kunst is er ook genoeg gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Showman's Fair beleeft dit jaar alweer zijn vierde editie. Het festival duurt drie dagen, dus geïnteresseerden kunnen ook vandaag en morgen nog naar het stadspark trekken om zicht te laten verrassen door het ruime aanbod. Meer informatie is te vinden op de website van het evenement.
Pin It
Bekeken: 1441x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/