Een woningbrand in een flatgebouw aan de Muiderwaard heeft zondagochtend voor veel rookontwikkeling gezorgd. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse en schaalde op naar 'grote brand', mede omdat in een flat de risico's nu eenmaal groot zijn en omdat een hoogwerker nodig was. De oorzaak van de brand is nog niet opgehelderd, mogelijk zou het vuur begonnen zijn in de meterkast van de woning.

Zorgverleners keken de bewoonster van het appartement na, ook omdat zij rook kan hebben ingeademd. Haar appartement ligt op de vierde verdieping, er zijn dus ook onder- en bovenburen; al deze buren wachtten buiten de bluswerkzaamheden van de brandweer af. Met de hoogwerker heeft de brandweer gecontroleerd of het vuur niet toch naar een andere woning over was geslagen. De flats aan de Muiderwaard hebben zeven verdiepingen.

Naar het ontstaan van de brand wordt nog onderzoek gedaan. Als de brand inderdaad in de meterkast is begonnen kan aan kortsluiting gedacht worden. De flatbrand trok best wat bekijks, toeschouwers werden met een afzetting op afstand gehouden.
Pin It
Bekeken: 3526x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/