In Stompetoren zijn drie auto's betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. Dat gebeurde woensdagmorgen op de Noordervaart (N243). Het ongeluk leidde tot flinke schade, ook ondervond het verkeer van de ochtendspits de nodige hinder. Gewonden vielen er niet.

Hoe het ongeluk precies kon gebeuren wordt nog onderzocht. Volgens betrokkenen ging de voorste auto, die in de richting van Alkmaar reed, plots in de remmen, onduidelijk is waarom. Het achterliggende verkeer kon niet tijdig stoppen. Of er onoplettendheid in het spel is, of dat er bijvoorbeeld te weinig afstand tussen de auto's werd gehouden, moet nog worden onderzocht.

Er vielen geen gewonden bij het ongeluk, wel was er veel blikschade. Twee van de drie auto's moest worden weggesleept door een berger. Het verkeer werd door de politie om het ongeval en de bergingsoperatie heengeleid.
Pin It
Bekeken: 1639x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/