Blowen en autorijden gaan niet samen. Toch werd er in de vroege morgen van zaterdag een automobilist gesignaleerd die een joint rookte terwijl hij achter het stuur zat. Voor een motoragent reden om de achtervolging in te zetten. En daar zijn beelden van gemaakt.

Het cliché wil dat wie blowt, daar loom, vredig en traag van wordt. Maar met een gaspedaal onder de voet is dat toch wat anders. Voor de motoragent was het dan ook geen sinecure om de blowende automobilist staande te houden. In de achtervolging negeerde de automobilist ook nog een rood stoplicht en reed met hoge snelheid de bebouwde kom van Alkmaar in. Uiteindelijk stapte hij toch uit de auto. Voor de handrem was duidelijk geen tijd, het voertuig kwam tegen een paal tot stilstand.

Maar daarmee was de achtervolging nog niet ten einde. Te voet vluchtte de verdachte verder, zich waarschijnlijk bewust van nog een ander probleem dan alleen het stoned rijden: hij had een ongeldig rijbewijs. Redenen genoeg om aan de arm der wet te willen ontkomen. Zelfs water hield de man niet tegen.

Maar de vlucht was tevergeefs, de verdachte kon worden ingerekend. Toen bleek ook nog eens dat zijn auto niet geregistreerd stond. De automobilist moest dus mee naar het bureau voor verhoor. Daarna is hij weer vrijgelaten. Het filmpje dat de politie maakte laat goed zien hoe de achtervolging in zijn werk is gegaan.
Pin It
Bekeken: 2558x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/